Nabeschouwing Juventus - Chievo (3-0) || Serie A 2018/2019

Maandag 21 januari 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het maandag 21 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Chievo (3-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Douglas Costa, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Can op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 53e minuut was de ideale kans voor Juventus om te scoren. Cristiano Ronaldo was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee D. Rugani zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Juventus dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Chievo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Juventus Doelpunt Douglas Costa Juventus 1-0
45' Doelpunt Juventus Doelpunt E. Can met assist van P. Dybala Juventus 2-0
51' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Bani Chievo
53' Penalty gemist Juventus Penalty gemist Cristiano Ronaldo Juventus
61' Wissel Chievo Wissel Emanuel Vignato voor P. Hetemaj Chievo
65' Wissel Chievo Wissel M. Stępiński voor S. Pellissier Chievo
66' Wissel Chievo Wissel P. Jaroszyński voor F. Depaoli Chievo
75' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor Douglas Costa Juventus
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. De Sciglio Juventus
83' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Kiyine Chievo
84' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Rugani met assist van F. Bernardeschi Juventus 3-0
86' Wissel Juventus Wissel L. Spinazzola voor F. Bernardeschi Juventus
89' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor Alex Sandro Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Chievo
Opstellingen Juventus - Chievo
De opstellingen van Juventus en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Chievo

Juventus en Chievo treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Chievo in de Serie A vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 15
Winst Chievo 1
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.