Nabeschouwing Juventus - Inter Milan (1-0) || Serie A 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het vrijdag 7 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Inter Milan (1-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door M. Mandžukić, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Juventus dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Juventus uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Juventus - Inter Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanić Juventus
54' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perišić Inter
57' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
58' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor M. Politano Inter
66' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić met assist van João Cancelo Juventus 1-0
69' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor R. Gagliardini Inter
72' Wissel Juventus Wissel Douglas Costa voor P. Dybala Juventus
77' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor João Mário Inter
82' Wissel Juventus Wissel E. Can voor M. Pjanić Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Inter Milan
Opstellingen Juventus - Inter Milan
De opstellingen van Juventus en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Inter Milan

Juventus en Inter Milan treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Inter Milan slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 13
Winst Inter Milan 4
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.