Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het zondag 16 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (2-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Cristiano Ronaldo, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cristiano Ronaldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Sassuolo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Babacar. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sassuolo kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 94e minuut werd Douglas Costa van Juventus met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Juventus het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Chiffi, waardoor Juventus dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Đuričić Sassuolo
26' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
32' Gele kaart Juventus Gele kaart voor João Cancelo Juventus
40' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
50' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo Juventus 1-0
60' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
60' Wissel Sassuolo Wissel F. Di Francesco voor F. Đuričić Sassuolo
61' Wissel Juventus Wissel Douglas Costa voor M. Mandžukić Juventus
65' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van E. Can Juventus 2-0
71' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor E. Can Juventus
72' Wissel Sassuolo Wissel C. DellOrco voor Rogério Sassuolo
80' Wissel Juventus Wissel Juan Cuadrado voor Alex Sandro Juventus
83' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor M. Locatelli Sassuolo
91' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Babacar Sassuolo 2-1
92' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Douglas Costa Juventus
94' Rode kaart Juventus Rode kaart voor Douglas Costa Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Sassuolo
Opstellingen Juventus - Sassuolo
De opstellingen van Juventus en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Sassuolo

Juventus en Sassuolo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 4 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 8
Winst Sassuolo 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 3e plaats.