Nabeschouwing Lazio - Atalanta (3-3) || Serie A

Zaterdag 19 oktober 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Lazio het zaterdag 19 oktober 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Atalanta (3-3)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Lazio en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Muriel, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Muriel op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee A. Gomez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

C. Immobile zette Lazio even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Gianluca Rocchi toegekende penalty wist te benutten. In de 70e minuut kwam Lazio weer dichterbij, nadat J. Correa de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 92e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Lazio speler C. Immobile.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Atalanta
Goals
3
3
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
17
24
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
131
126
Gevaarlijke aanvallen
46
41
Passes
495
483
Overtredingen
16
12
Buitenspel
1
2
Corners
3
1
Wissels
3
3
LIVE Lazio - Atalanta 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel met assist van R. Gosens Atalanta 0-1
27' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marusic Lazio
28' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel Atalanta 0-2
32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
37' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gomez met assist van R. Toloi Atalanta 0-3
46' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor M. Parolo Lazio
46' Wissel Lazio Wissel Patric voor A. Marusic Lazio
49' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Radu Lazio
58' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor P. Gollini Atalanta
60' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor M. Pasalic Atalanta
60' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
68' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor L. Muriel Atalanta
69' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-3
70' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van C. Immobile Lazio 2-3
74' Wissel Atalanta Wissel S. Kjaer voor A. Masiello Atalanta
79' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor S. Radu Lazio
80' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinkovic-Savic Lazio
92' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 3-3
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
Opstellingen Lazio - Atalanta
De opstellingen van Lazio en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Atalanta

Lazio en Atalanta treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 6e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lazio - Atalanta Opstelling Lazio Opstelling Atalanta Live Lazio - Atalanta Live Lazio - Atalanta kijken Lazio - Atalanta kijken Live Lazio - Atalanta stream Lazio - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Atalanta Uitslag Lazio - Atalanta Statistieken Lazio - Atalanta Serie A 2019/2020 Lazio - Atalanta wedden Lazio - Atalanta gokken Lazio - Atalanta Unibet