Nabeschouwing Lazio - Frosinone (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Lazio het zondag 2 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Frosinone (1-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Luis Alberto, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lazio dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lazio uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lazio - Frosinone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor N. Brighenti Frosinone
20' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
49' Doelpunt Lazio Doelpunt Luis Alberto Lazio 1-0
71' Wissel Frosinone Wissel P. Ghiglione voor F. Zampano Frosinone
71' Wissel Frosinone Wissel J. Ardaiz voor S. Perica Frosinone
81' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor F. Cassata Frosinone
82' Wissel Lazio Wissel A. Murgia voor S. Milinković-Savić Lazio
85' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor C. Immobile Lazio
90' Wissel Lazio Wissel M. Badelj voor Luis Alberto Lazio
92' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor P. Ghiglione Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Frosinone
Opstellingen Lazio - Frosinone
De opstellingen van Lazio en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Frosinone zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Frosinone

Lazio en Frosinone treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Frosinone in de Serie A vond plaats op 21 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 1
Winst Frosinone 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 19e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 17e plaats.