Nabeschouwing Lazio - Sassuolo (2-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 april 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Lazio het zondag 7 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Sassuolo (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Lazio en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. C. Immobile maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lazio vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sassuolo kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rogério, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette D. Berardi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Lazio nadat S. Lulić in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lazio - Sassuolo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
52' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
53' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 1-0
57' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Rogério Sassuolo 1-1
63' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor F. Caicedo Lazio
66' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor M. Locatelli Sassuolo
69' Wissel Lazio Wissel S. Milinković-Savić voor M. Parolo Lazio
73' Wissel Sassuolo Wissel D. Berardi voor A. Matri Sassuolo
78' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Badelj Lazio
80' Wissel Lazio Wissel Lucas Leiva voor M. Badelj Lazio
83' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor A. Duncan Sassuolo
89' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van S. Sensi Sassuolo 1-2
95' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Lulić met assist van C. Immobile Lazio 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Sassuolo
Opstellingen Lazio - Sassuolo
De opstellingen van Lazio en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Sassuolo

Lazio en Sassuolo treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 7
Winst Sassuolo 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 8e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 11e plaats.