Nabeschouwing Lazio - SPAL (4-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Lazio het zondag 4 november 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - SPAL (4-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. SPAL kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Antenucci, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette C. Immobile zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lazio de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Lazio vergroot nadat D. Cataldi de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 70e minuut wist M. Parolo namens Lazio de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Guida en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - SPAL 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
26' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van D. Cataldi Lazio 1-0
28' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Antenucci met assist van M. Lazzari SPAL 1-1
35' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van F. Caicedo Lazio 2-1
46' Wissel SPAL Wissel T. Cionek voor K. Bonifazi SPAL
57' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Everton Luiz SPAL
59' Doelpunt Lazio Doelpunt D. Cataldi Lazio 3-1
60' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor F. Caicedo Lazio
63' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Lulić Lazio
69' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
70' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo Lazio 4-1
74' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor S. Milinković-Savić Lazio
76' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
81' Wissel SPAL Wissel L. Dickmann voor Everton Luiz SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - SPAL
Opstellingen Lazio - SPAL
De opstellingen van Lazio en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - SPAL

Lazio en SPAL treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en SPAL in de Serie A vond plaats op 6 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl SPAL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 1
Winst SPAL 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 5e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.