Nabeschouwing Lecce - Cagliari (2-2) || Serie A 2019/2020

Maandag 25 november 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Lecce het maandag 25 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Cagliari (2-2)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Lecce en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. Joao Pedro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cagliari vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Cagliari vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Nainggolan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut moest Cagliari verder met een man minder nadat F. Cacciatore een rode kaart had gekregen.

G. Lapadula zette Lecce even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Maurizio Mariani toegekende penalty wist te benutten. In de 85e minuut werd R. Olsen van Cagliari met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lecce met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 85e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. G. Lapadula van Lecce was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. Na 91 minuten lukte het Lecce via een doelpunt van M. Calderoni dan toch nog om de stand weer op gelijke hoogte te brengen: 2-2.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lecce - Cagliari 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Lykogiannis Cagliari
30' Penalty Cagliari Penalty Joao Pedro Cagliari 0-1
50' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Rog Cagliari
57' Wissel Lecce Wissel B. Meccariello voor L. Rossettini Lecce
67' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Nainggolan Cagliari 0-2
68' Gele kaart Lecce Gele kaart voor J. Petriccione Lecce
69' Wissel Lecce Wissel D. Farias voor Y. Skakhov Lecce
76' Wissel Cagliari Wissel A. Ionita voor G. Simeone Cagliari
81' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor F. Cacciatore Cagliari
82' Penalty Lecce Penalty G. Lapadula Lecce 1-2
85' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor R. Olsen Cagliari
85' Rode kaart Lecce Rode kaart voor G. Lapadula Lecce
87' Wissel Cagliari Wissel Rafael voor R. Nainggolan Cagliari
87' Wissel Cagliari Wissel F. Mattiello voor M. Rog Cagliari
88' Wissel Lecce Wissel E. Dubickas voor A. Rispoli Lecce
91' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Calderoni met assist van P. Tachtsidis Lecce 2-2
94' Gele kaart Lecce Gele kaart voor D. Farias Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Cagliari
Opstellingen Lecce - Cagliari
De opstellingen van Lecce en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Cagliari

Lecce en Cagliari treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Cagliari in de Serie A vond plaats op 26 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lecce als Cagliari wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Lecce 3
Winst Cagliari 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 16e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 4e plaats.