Nabeschouwing Lecce - Inter Milan (1-1) || Serie A

Zondag 19 januari 2020 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Lecce het zondag 19 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Inter Milan (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Lecce en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door A. Bastoni, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Lecce kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Mancosu, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Inter Milan
Goals
1
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
27
Schoten op doel
2
9
Aanvallen
48
159
Gevaarlijke aanvallen
22
88
Passes
326
619
Overtredingen
11
9
Buitenspel
0
1
Corners
3
14
Wissels
4
3
LIVE Lecce - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Donati Lecce
32' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
62' Wissel Lecce Wissel Z. Majer voor G. Lapadula Lecce
68' Wissel Inter Wissel A. Bastoni voor D. Godin Inter
72' Doelpunt Inter Doelpunt A. Bastoni met assist van C. Biraghi Inter 0-1
76' Wissel Lecce Wissel F. Falco voor A. Rispoli Lecce
77' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Mancosu met assist van Z. Majer Lecce 1-1
82' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor S. Sensi Inter
83' Wissel Inter Wissel B. Valero voor M. Brozovic Inter
83' Wissel Lecce Wissel B. Meccariello voor M. Mancosu Lecce
88' Gele kaart Inter Gele kaart voor B. Valero Inter
93' Gele kaart Lecce Gele kaart voor B. Meccariello Lecce
Opstellingen Lecce - Inter Milan
De opstellingen van Lecce en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Inter Milan

Lecce en Inter Milan treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Lecce en Inter Milan elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Lecce 0
Winst Inter Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 17e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Lecce - Inter Milan Opstelling Lecce Opstelling Inter Milan Live Lecce - Inter Milan Live Lecce - Inter Milan kijken Lecce - Inter Milan kijken Live Lecce - Inter Milan stream Lecce - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Lecce - Inter Milan Uitslag Lecce - Inter Milan Statistieken Lecce - Inter Milan Serie A 2019/2020 Lecce - Inter Milan wedden Lecce - Inter Milan gokken Lecce - Inter Milan Unibet