Nabeschouwing Milan - Genoa (2-1) || Serie A 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:30 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt Milan het woensdag 31 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Genoa (2-1)

Het Serie A duel tussen Milan en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Suso. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Romagnoli zorgde ervoor dat Genoa op 1-1 kwam te staan in de 56e minuut. In de 91e minuut zette A. Romagnoli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabrizio Pasqua, waardoor Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Milan - Genoa
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
28
9
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
126
94
Gevaarlijke aanvallen
47
45
Passes
545
394
Overtredingen
10
18
Buitenspel
1
0
Corners
7
2
Wissels
2
3
LIVE Milan - Genoa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Milan Doelpunt Suso met assist van H. Çalhanoğlu Milan 1-0
43' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
50' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Kessié Milan
56' Eigen doelpunt Genoa Eigen doelpunt A. Romagnoli Genoa 1-1
63' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Laxalt Milan
66' Wissel Genoa Wissel Miguel Veloso voor Rômulo Genoa
78' Wissel Genoa Wissel S. Omeonga voor L. Mazzitelli Genoa
80' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
83' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor H. Çalhanoğlu Milan
83' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Rodríguez Milan
85' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor K. Piątek Genoa
91' Doelpunt Milan Doelpunt A. Romagnoli Milan 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Genoa
Opstellingen Milan - Genoa
De opstellingen van Milan en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Genoa

Milan en Genoa treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Genoa in de Serie A vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Milan 12
Winst Genoa 6
Gelijkspel 4
Totaal 22

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Milan - Genoa Opstelling Milan Opstelling Genoa Live Milan - Genoa Live Milan - Genoa kijken Milan - Genoa kijken Live Milan - Genoa stream Milan - Genoa Fox Sports Nabeschouwing Milan - Genoa Uitslag Milan - Genoa Statistieken Milan - Genoa Serie A 2018/2019 Milan - Genoa wedden Milan - Genoa gokken Milan - Genoa Unibet