Nabeschouwing Milan - Lazio (1-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Milan het zaterdag 13 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Lazio (1-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 79 minuten. F. Kessié maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Milan vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Milan uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Milan - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Rômulo Lazio
47' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor J. Correa Lazio
67' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor D. Calabria Milan
67' Wissel Milan Wissel C. Zapata voor A. Romagnoli Milan
74' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor S. Lulić Lazio
79' Penalty Milan Penalty F. Kessié Milan 1-0
81' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor Bastos Lazio
83' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor K. Piątek Milan
85' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luis Alberto Lazio
94' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Zapata Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Lazio
Opstellingen Milan - Lazio
De opstellingen van Milan en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Lazio

Milan en Lazio treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Lazio in de Serie A vond plaats op 25 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 11
Winst Lazio 4
Gelijkspel 12
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 4e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.