Nabeschouwing Milan - Parma (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Milan het zondag 2 december 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Parma (2-1)

Het Serie A duel tussen Milan en Parma is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Inglese, waarmee Parma met 0-1 de leiding nam. Milan kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Cutrone, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Milan vervolgens op 2-1. Het was F. Kessié die vanaf 11 meter wist te scoren in de 71e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giampaolo Calvarese, waardoor Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milan - Parma 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Parma Doelpunt R. Inglese met assist van M. Scozzarella Parma 0-1
53' Wissel Milan Wissel F. Borini voor J. Mauri Milan
55' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone Milan 1-1
62' Gele kaart Parma Gele kaart voor J. Biabiany Parma
63' Wissel Parma Wissel A. Ciciretti voor Y. Gervinho Parma
70' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Borini Milan
71' Penalty Milan Penalty F. Kessié Milan 2-1
72' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Iacoponi Parma
79' Wissel Parma Wissel L. Štulac voor M. Scozzarella Parma
84' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor A. Grassi Parma
89' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor Suso Milan
96' Gele kaart Milan Gele kaart voor Samu Castillejo Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Parma
Opstellingen Milan - Parma
De opstellingen van Milan en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Parma

Milan en Parma treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Parma in de Serie A vond plaats op 1 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Parma slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 12
Winst Parma 3
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 5e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.