Nabeschouwing Napoli - Bologna (1-2) || Serie A

Zondag 1 december 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Napoli het zondag 1 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Paolo, Napoli in Napoli.

Via de Napoli - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Bologna (1-2)

Het Serie A duel tussen Napoli en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door F. Llorente, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Bologna kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Skov Olsen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette N. Sansone zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bologna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabrizio Pasqua, waardoor Bologna dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Bologna
Goals
1
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
28
11
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
158
82
Gevaarlijke aanvallen
76
26
Passes
560
366
Overtredingen
12
10
Buitenspel
3
5
Corners
7
0
Wissels
2
3
LIVE Napoli - Bologna 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
41' Doelpunt Napoli Doelpunt F. Llorente Napoli 1-0
46' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Orsolini Bologna
55' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Poli Bologna
58' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Skov Olsen Bologna 1-1
61' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. Denswil Bologna
63' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor G. Medel Bologna
65' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor E. Elmas Napoli
80' Doelpunt Bologna Doelpunt N. Sansone met assist van B. Dzemaili Bologna 1-2
82' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor H. Lozano Napoli
84' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor R. Palacio Bologna
93' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Destro Bologna
95' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Dzemaili Bologna
Opstellingen Napoli - Bologna
De opstellingen van Napoli en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Bologna

Napoli en Bologna treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Bologna elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst Bologna 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 7e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Napoli - Bologna Opstelling Napoli Opstelling Bologna Live Napoli - Bologna Live Napoli - Bologna kijken Napoli - Bologna kijken Live Napoli - Bologna stream Napoli - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Bologna Uitslag Napoli - Bologna Statistieken Napoli - Bologna Serie A 2019/2020 Napoli - Bologna wedden Napoli - Bologna gokken Napoli - Bologna Unibet