Nabeschouwing Napoli - Frosinone (4-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Napoli het zaterdag 8 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Frosinone (4-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 4-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Zieliński, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ounas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee A. Milik zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Napoli in de 84e minuut, nadat A. Milik de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Napoli.

LIVE Napoli - Frosinone 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zieliński met assist van L. Insigne Napoli 1-0
33' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zieliński Napoli
40' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Ounas met assist van K. Koulibaly Napoli 2-0
60' Wissel Frosinone Wissel C. Ciano voor A. Pinamonti Frosinone
64' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Cassata Frosinone
68' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van F. Ghoulam Napoli 3-0
71' Wissel Frosinone Wissel P. Ghiglione voor F. Zampano Frosinone
72' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor A. Ounas Napoli
75' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor L. Insigne Napoli
76' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor R. Maiello Frosinone
80' Wissel Napoli Wissel A. Diawara voor M. Hamšík Napoli
84' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van F. Ghoulam Napoli 4-0
90' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor J. Campbell Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Frosinone
Opstellingen Napoli - Frosinone
De opstellingen van Napoli en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Frosinone

Napoli en Frosinone treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Frosinone in de Serie A vond plaats op 14 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 2
Winst Frosinone 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.