Nabeschouwing Napoli - Genoa (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 april 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Napoli het zondag 7 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Genoa (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Napoli en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Sturaro in de 28e minuut, waardoor Genoa met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 34 minuten was het D. Mertens die Napoli op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Lazović namens Genoa in de 48e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Napoli - Genoa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Allan Napoli
28' Rode kaart Genoa Rode kaart voor S. Sturaro Genoa
34' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van P. Zieliński Napoli 1-0
48' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Lazović met assist van G. Pandev Genoa 1-1
62' Wissel Genoa Wissel E. Rolón voor G. Pandev Genoa
67' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
67' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor Allan Napoli
77' Wissel Napoli Wissel Mário Rui voor F. Ghoulam Napoli
77' Wissel Genoa Wissel I. Radovanović voor Miguel Veloso Genoa
82' Wissel Genoa Wissel G. Pezzella voor Daniel Bessa Genoa
88' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor E. Hysaj Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Genoa
Opstellingen Napoli - Genoa
De opstellingen van Napoli en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Genoa

Napoli en Genoa treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Genoa in de Serie A vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 13
Winst Genoa 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 14e plaats.