Nabeschouwing Parma - Sassuolo (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Parma het zondag 25 november 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Sassuolo (2-1)

Het Serie A duel tussen Parma en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Y. Gervinho, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Parma vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bruno Alves op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sassuolo vervolgens op 2-1. Het was K. Babacar die vanaf 11 meter wist te scoren in de 36e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor Parma dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Parma - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Parma Doelpunt Y. Gervinho Parma 1-0
20' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. Inglese Parma
25' Doelpunt Parma Doelpunt Bruno Alves Parma 2-0
36' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
36' Penalty Sassuolo Penalty K. Babacar Sassuolo 2-1
39' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Bastoni Parma
60' Wissel Sassuolo Wissel S. Sensi voor K. Boateng Sassuolo
60' Wissel Sassuolo Wissel F. Đuričić voor F. Magnanelli Sassuolo
62' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
66' Wissel Parma Wissel J. Biabiany voor L. Siligardi Parma
78' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor A. Duncan Sassuolo
80' Wissel Parma Wissel M. Gazzola voor A. Bastoni Parma
82' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Marlon Sassuolo
87' Wissel Parma Wissel L. Štulac voor M. Scozzarella Parma
88' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Ferrari Sassuolo
92' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Consigli Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Sassuolo
Opstellingen Parma - Sassuolo
De opstellingen van Parma en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.