Nabeschouwing Sampdoria - Genoa (2-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 14 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het zondag 14 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Genoa (2-0)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sampdoria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Defrel. In de 51e minuut moest D. Biraschi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Giampaolo Calvarese een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Genoa verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Sampdoria vervolgens op 2-0. Het was F. Quagliarella die vanaf 11 meter wist te scoren in de 53e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sampdoria.

LIVE Sampdoria - Genoa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Defrel met assist van F. Quagliarella Sampdoria 1-0
8' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
30' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Linetty Sampdoria
51' Rode kaart Genoa Rode kaart voor D. Biraschi Genoa
53' Penalty Sampdoria Penalty F. Quagliarella Sampdoria 2-0
55' Wissel Genoa Wissel L. Lerager voor E. Rolón Genoa
57' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor K. Linetty Sampdoria
60' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Pandev Genoa
66' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
71' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor G. Defrel Sampdoria
72' Wissel Genoa Wissel A. Sanabria voor C. Kouamé Genoa
77' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor Daniel Bessa Genoa
79' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
83' Wissel Sampdoria Wissel B. Bereszyński voor J. Sala Sampdoria
88' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Lerager Genoa
91' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Gabbiadini Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Genoa
Opstellingen Sampdoria - Genoa
De opstellingen van Sampdoria en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Genoa

Sampdoria en Genoa treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Genoa in de Serie A vond plaats op 25 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 9
Winst Genoa 7
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 9e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 15e plaats.