Nabeschouwing Sampdoria - Milan (1-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het zaterdag 30 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Milan (1-0)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Sampdoria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Defrel. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sampdoria.

LIVE Sampdoria - Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Defrel Sampdoria 1-0
15' Gele kaart Milan Gele kaart voor Suso Milan
25' Gele kaart Milan Gele kaart voor Samu Castillejo Milan
37' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Vieira Nan Sampdoria
46' Wissel Milan Wissel A. Conti voor R. Rodríguez Milan
64' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor Suso Milan
65' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Bakayoko Milan
66' Wissel Sampdoria Wissel R. Saponara voor G. Ramírez Sampdoria
71' Wissel Milan Wissel Lucas Paquetá voor L. Biglia Milan
79' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor R. Vieira Nan Sampdoria
87' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor F. Quagliarella Sampdoria
91' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Musacchio Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Milan
Opstellingen Sampdoria - Milan
De opstellingen van Sampdoria en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Milan

Sampdoria en Milan treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Milan in de Serie A vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 12 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sampdoria. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 7
Winst Milan 12
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 9e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 4e plaats.