Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo (0-0) || Serie A 2018/2019

Maandag 22 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het maandag 22 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Sampdoria en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sampdoria en Sassuolo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Francesco Fourneau niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sampdoria - Sassuolo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Marlon Sassuolo
20' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Andersen Sampdoria
32' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Di Francesco Sassuolo
54' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor É. Barreto Sampdoria
62' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor G. Defrel Sampdoria
62' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
65' Wissel Sassuolo Wissel C. Adjapong voor F. Đuričić Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel S. Sensi voor F. Di Francesco Sassuolo
75' Wissel Sampdoria Wissel R. Saponara voor G. Ramírez Sampdoria
81' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor K. Babacar Sassuolo
86' Wissel Sampdoria Wissel D. Kownacki voor F. Quagliarella Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Sassuolo
Opstellingen Sampdoria - Sassuolo
De opstellingen van Sampdoria en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Sassuolo

Sampdoria en Sassuolo treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sampdoria. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 2
Winst Sassuolo 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 6e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 8e plaats.