Nabeschouwing Sampdoria - SPAL (2-1) || Serie A 2018/2019

Maandag 1 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het maandag 1 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - SPAL (2-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Paloschi, waarmee SPAL met 0-1 de leiding nam. Sampdoria kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Linetty, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette G. Defrel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sampdoria de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico La Penna, waardoor Sampdoria dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sampdoria - SPAL 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Paloschi SPAL 0-1
25' Doelpunt Sampdoria Doelpunt K. Linetty met assist van F. Quagliarella Sampdoria 1-1
37' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
40' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Everton Luiz SPAL
40' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
49' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
60' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Defrel met assist van F. Quagliarella Sampdoria 2-1
65' Wissel SPAL Wissel S. Missiroli voor Everton Luiz SPAL
66' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor G. Defrel Sampdoria
70' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Praet Sampdoria
71' Wissel SPAL Wissel M. Fares voor M. Valoti SPAL
76' Wissel Sampdoria Wissel D. Kownacki voor F. Quagliarella Sampdoria
83' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor K. Linetty Sampdoria
84' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor A. Paloschi SPAL
90' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Petagna SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - SPAL
Opstellingen Sampdoria - SPAL
De opstellingen van Sampdoria en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - SPAL

Sampdoria en SPAL treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en SPAL in de Serie A vond plaats op 20 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SPAL. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sampdoria als SPAL wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 1
Winst SPAL 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 14e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 12e plaats.