Nabeschouwing Sampdoria - Udinese (4-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het zaterdag 26 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Udinese (4-0)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. F. Quagliarella maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sampdoria vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 56e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom F. Quagliarella die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Sampdoria. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Sampdoria, waarmee K. Linetty zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sampdoria in de 78e minuut, nadat M. Gabbiadini de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sampdoria.

LIVE Sampdoria - Udinese 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty Sampdoria Penalty F. Quagliarella Sampdoria 1-0
37' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Praet Sampdoria
42' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor V. Behrami Udinese
53' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Nuytinck Udinese
55' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Opoku Udinese
56' Penalty Sampdoria Penalty F. Quagliarella Sampdoria 2-0
59' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Audero Sampdoria
61' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Okaka Udinese
68' Doelpunt Sampdoria Doelpunt K. Linetty met assist van R. Saponara Sampdoria 3-0
70' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
74' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor G. Defrel Sampdoria
76' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor S. Okaka Udinese
77' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor N. Opoku Udinese
77' Wissel Sampdoria Wissel Junior Tavares voor N. Murru Sampdoria
78' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Gabbiadini met assist van F. Quagliarella Sampdoria 4-0
85' Wissel Sampdoria Wissel D. Kownacki voor F. Quagliarella Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Udinese
Opstellingen Sampdoria - Udinese
De opstellingen van Sampdoria en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Marco Giampaolo
Voorbeschouwing Sampdoria - Udinese

Sampdoria en Udinese treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Udinese in de Serie A vond plaats op 26 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sampdoria. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 7
Winst Udinese 9
Gelijkspel 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 8e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 15e plaats.