Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (2-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Sassuolo het zondag 8 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (2-2)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Sassuolo en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Berardi, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Sassuolo vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Djuricic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Cagliari de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Joao Pedro.

Sassuolo kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, die werd genomen door D. Berardi. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 90 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Ragatzu de 2-2 maakte namens Cagliari.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sassuolo - Cagliari 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van F. Djuricic Sassuolo 1-0
33' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Klavan Cagliari
36' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Djuricic met assist van J. Toljan Sassuolo 2-0
36' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pellegrini Cagliari
38' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
39' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Magnanelli Sassuolo
45' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Djuricic Sassuolo
46' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Rog Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel C. Lykogiannis voor L. Pellegrini Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor G. Simeone Cagliari
46' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor Marlon Sassuolo
46' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
51' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro Cagliari 2-1
66' Penalty gemist Sassuolo Penalty gemist D. Berardi Sassuolo
74' Wissel Sassuolo Wissel H. Traore voor D. Berardi Sassuolo
78' Wissel Cagliari Wissel D. Ragatzu voor N. Nandez Cagliari
89' Wissel Sassuolo Wissel P. Obiang voor F. Djuricic Sassuolo
90' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Ragatzu Cagliari 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cagliari
Opstellingen Sassuolo - Cagliari
De opstellingen van Sassuolo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Cagliari

Sassuolo en Cagliari treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 26 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 3
Winst Cagliari 2
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 15e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.