Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (3-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sassuolo het zaterdag 26 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (3-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Locatelli, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 49e minuut voor dat Sassuolo via K. Babacar op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Matri van Sassuolo die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Irrati, waardoor Sassuolo dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sassuolo - Cagliari 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Locatelli Sassuolo 1-0
14' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
25' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
49' Penalty Sassuolo Penalty K. Babacar Sassuolo 2-0
46' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor C. Lykogiannis Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor L. Cigarini Cagliari
65' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor F. Đuričić Sassuolo
70' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor K. Babacar Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor F. Magnanelli Sassuolo
77' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor D. Srna Cagliari
87' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Matri met assist van A. Duncan Sassuolo 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cagliari
Opstellingen Sassuolo - Cagliari
De opstellingen van Sassuolo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Cagliari

Sassuolo en Cagliari treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 26 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sassuolo als Cagliari wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 2
Winst Cagliari 2
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 12e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 13e plaats.