Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina (1-2) || Serie A 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Sassuolo het woensdag 30 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina (1-2)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Boga, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Fiorentina kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Castrovilli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette N. Milenkovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fiorentina de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Fiorentina dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sassuolo - Fiorentina 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. Venuti Fiorentina
24' Doelpunt Sassuolo Doelpunt J. Boga met assist van F. Caputo Sassuolo 1-0
30' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Caputo Sassuolo
42' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
51' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Djuricic Sassuolo
56' Wissel Sassuolo Wissel P. Obiang voor F. Djuricic Sassuolo
62' Wissel Fiorentina Wissel R. Ghezzal voor R. Sottil Fiorentina
63' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Castrovilli met assist van L. Venuti Fiorentina 1-1
68' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
69' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor F. Caputo Sassuolo
71' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor H. Dalbert Fiorentina
75' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahovic voor K. Boateng Fiorentina
82' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Milenkovic met assist van G. Castrovilli Fiorentina 1-2
82' Wissel Sassuolo Wissel H. Traore voor A. Duncan Sassuolo
87' Wissel Fiorentina Wissel M. Badelj voor M. Benassi Fiorentina
88' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Castrovilli Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Fiorentina
Opstellingen Sassuolo - Fiorentina
De opstellingen van Sassuolo en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Fiorentina

Sassuolo en Fiorentina treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 29 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sassuolo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 3
Winst Fiorentina 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 15e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.