Nabeschouwing SPAL - Inter Milan (1-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt SPAL het zondag 7 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Inter Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen SPAL en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Icardi, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. SPAL kreeg via M. Antenucci in de 18e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Fabio Maresca de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Paloschi namens SPAL in de 72e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 78e minuut was het Inter dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van M. Icardi, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabio Maresca, waardoor Inter Milan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE SPAL - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van Š. Vrsaljko Inter 0-1
18' Penalty gemist SPAL Penalty gemist M. Antenucci SPAL
31' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
50' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valoti SPAL
52' Gele kaart Inter Gele kaart voor Š. Vrsaljko Inter
53' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Missiroli SPAL
66' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor M. Antenucci SPAL
67' Wissel Inter Wissel M. Politano voor K. Baldé Inter
72' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Paloschi met assist van M. Fares SPAL 1-1
77' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor Borja Valero Inter
78' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van I. Perišić Inter 1-2
79' Wissel SPAL Wissel Everton Luiz voor M. Valoti SPAL
80' Gele kaart Inter Gele kaart voor João Miranda Inter
81' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor M. Icardi Inter
83' Wissel SPAL Wissel G. Moncini voor S. Missiroli SPAL
84' Gele kaart SPAL Gele kaart voor P. Schiattarella SPAL
86' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Everton Luiz SPAL
86' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Inter Milan
Opstellingen SPAL - Inter Milan
De opstellingen van SPAL en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Inter Milan

SPAL en Inter Milan treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 28 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SPAL 0
Winst Inter Milan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 14e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 7e plaats.