Nabeschouwing Torino - Napoli (1-3) || Serie A 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zondag 23 september 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Napoli (1-3)

Het Serie A duel tussen Torino en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 1-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Insigne. Napoli vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Verdi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Torino vervolgens op 1-2. Het was A. Belotti die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Napoli vergroot nadat L. Insigne de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Napoli.

LIVE Torino - Napoli 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne Napoli 0-1
20' Doelpunt Napoli Doelpunt S. Verdi met assist van D. Mertens Napoli 0-2
23' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
31' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rog Napoli
42' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
51' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 1-2
52' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
54' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor S. Verdi Napoli
59' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne Napoli 1-3
61' Wissel Napoli Wissel Allan voor M. Rog Napoli
61' Wissel Torino Wissel R. Soriano voor S. Meïté Torino
74' Wissel Napoli Wissel N. Maksimović voor S. Luperto Napoli
77' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor O. Aina Torino
87' Wissel Torino Wissel S. Edera voor D. Baselli Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Napoli
Opstellingen Torino - Napoli
De opstellingen van Torino en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Napoli

Torino en Napoli treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Napoli in de Serie A vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 9 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 4
Winst Napoli 9
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 12e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 4e plaats.