Nabeschouwing Torino - Parma (1-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zaterdag 10 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Parma (1-2)

Het Serie A duel tussen Torino en Parma is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Y. Gervinho, waarmee Parma met 0-1 de leiding nam. Parma vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Inglese op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Torino de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Baselli. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Torino kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Parma dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Parma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Parma Doelpunt Y. Gervinho Parma 0-1
25' Doelpunt Parma Doelpunt R. Inglese met assist van R. Gagliolo Parma 0-2
27' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Barillà Parma
37' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli Torino 1-2
45' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Sepe Parma
48' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor K. Djidji Torino
58' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor R. Soriano Torino
69' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor R. Inglese Parma
69' Wissel Parma Wissel M. Gazzola voor J. Biabiany Parma
77' Wissel Parma Wissel A. Deiola voor M. Scozzarella Parma
82' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
82' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor D. Baselli Torino
85' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. Gagliolo Parma
86' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. De Silvestri Torino
89' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Deiola Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Parma
Opstellingen Torino - Parma
De opstellingen van Torino en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Parma

Torino en Parma treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Parma in de Serie A vond plaats op 22 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Parma favoriet. 5 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Torino. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 2
Winst Parma 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 8e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.