Nabeschouwing Torino - Roma (0-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 18:00 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zondag 19 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Roma (0-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Roma is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door E. Džeko, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Roma dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Roma de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Torino - Roma
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
97
129
Gevaarlijke aanvallen
56
64
Passes
323
444
Overtredingen
10
14
Buitenspel
2
1
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Torino - Roma 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Wissel Torino Wissel O. Aina voor L. De Silvestri Torino
30' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
57' Gele kaart Torino Gele kaart voor Iago Falqué Torino
60' Wissel Roma Wissel B. Cristante voor S. El Shaarawy Roma
70' Wissel Roma Wissel J. Kluivert voor C. Ünder Roma
75' Wissel Roma Wissel P. Schick voor J. Pastore Roma
79' Wissel Torino Wissel Bremer voor A. Izzo Torino
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Florenzi Roma
86' Wissel Torino Wissel R. Soriano voor T. Rincón Torino
89' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van J. Kluivert Roma 0-1
90' Gele kaart Roma Gele kaart voor E. Džeko Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Roma
Opstellingen Torino - Roma
De opstellingen van Torino en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Roma

Torino en Roma treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Roma in de Serie A vond plaats op 9 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 12 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Torino. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torino 2
Winst Roma 12
Gelijkspel 4
Totaal 18

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Torino - Roma Opstelling Torino Opstelling Roma Live Torino - Roma Live Torino - Roma kijken Torino - Roma kijken Live Torino - Roma stream Torino - Roma Fox Sports Nabeschouwing Torino - Roma Uitslag Torino - Roma Statistieken Torino - Roma Serie A 2018/2019 Torino - Roma wedden Torino - Roma gokken Torino - Roma Unibet