Nabeschouwing Torino - Sassuolo (3-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zondag 12 mei 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sassuolo (3-2)

Het Serie A duel tussen Torino en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 3-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Belotti van Torino via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het M. Bourabia die Sassuolo op een 0-1 voorsprong zette. In de 28e minuut kreeg M. Bourabia van Sassuolo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sassuolo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde A. Belotti de gelijkmaker voor Torino in de 56e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 71e was het Sassuolo dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Pol Lirola. Na 81 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat S. Zaza de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Torino in de 82e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was A. Belotti die de 3-2 wist te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Piero Giacomelli en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Torino.

LIVE Torino - Sassuolo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukić Torino
12' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
17' Penalty gemist Torino Penalty gemist A. Belotti Torino
23' Wissel Torino Wissel Iago Falqué voor C. Ansaldi Torino
26' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Ferrari Sassuolo
27' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Bourabia met assist van F. Đuričić Sassuolo 0-1
28' Tweede gele kaart Sassuolo Tweede gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
49' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor S. Lukić Torino
56' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. De Silvestri Torino 1-1
64' Wissel Sassuolo Wissel Rogério voor F. Đuričić Sassuolo
71' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Pol Lirola Sassuolo 1-2
72' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor J. Boga Sassuolo
79' Wissel Sassuolo Wissel M. Locatelli voor A. Duncan Sassuolo
81' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza met assist van S. Meïté Torino 2-2
82' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. De Silvestri Torino 3-2
87' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
89' Wissel Torino Wissel Bremer voor D. Baselli Torino
94' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Demiral Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sassuolo
Opstellingen Torino - Sassuolo
De opstellingen van Torino en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Sassuolo

Torino en Sassuolo treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 4
Winst Sassuolo 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 8e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 10e plaats.