In de Serie A neemt Atalanta het zaterdag 21 mei 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Atalanta - Empoli 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Atalanta - Empoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 10 uur, 37 minuten en 24 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Empoli
Opstellingen Atalanta - Empoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Atalanta - Empoli

Atalanta en Empoli treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Empoli in de Serie A vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 6
Winst Empoli 2
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 7e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Atalanta - Empoli Opstelling Atalanta Opstelling Empoli Live Atalanta - Empoli Live Atalanta - Empoli kijken Atalanta - Empoli kijken Live Atalanta - Empoli stream Atalanta - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Empoli Uitslag Atalanta - Empoli Statistieken Atalanta - Empoli Serie A 2021/2022 Atalanta - Empoli wedden Atalanta - Empoli gokken Atalanta - Empoli Unibet