In de Serie A neemt Atalanta het zondag 24 oktober 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Udinese (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Atalanta en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door R. Malinovsky, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut moest G. Gasperini van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Livio Marinelli een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Atalanta verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Beto namens Udinese in de 94e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Udinese
Goals
1
1
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
128
78
Gevaarlijke aanvallen
56
26
Passes
645
303
Overtredingen
15
15
Buitenspel
1
0
Corners
6
3
Wissels
4
5
LIVE Atalanta - Udinese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
56' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Malinovsky met assist van M. Pasalic Atalanta 1-0
58' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
64' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor D. Zapata Atalanta
64' Wissel Atalanta Wissel A. Miranchuk voor J. Ilicic Atalanta
64' Wissel Udinese Wissel I. Success voor N. Molina Udinese
64' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor J. Makengo Udinese
74' Wissel Atalanta Wissel T. Koopmeiners voor M. Pasalic Atalanta
76' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Lovato Atalanta
76' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor I. Pussetto Udinese
76' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor J. Stryger Larsen Udinese
78' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Pezzella Atalanta
82' Wissel Udinese Wissel F. Forestieri voor B. Nuytinck Udinese
86' Wissel Atalanta Wissel G. Scalvini voor R. Malinovsky Atalanta
91' Rode kaart Atalanta Rode kaart voor G. Gasperini Atalanta
94' Doelpunt Udinese Doelpunt Beto met assist van L. Samardzic Udinese 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Udinese
Opstellingen Atalanta - Udinese
De opstellingen van Atalanta en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Udinese

Atalanta en Udinese treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Udinese in de Serie A vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 10
Winst Udinese 8
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 6e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Atalanta - Udinese Opstelling Atalanta Opstelling Udinese Live Atalanta - Udinese Live Atalanta - Udinese kijken Atalanta - Udinese kijken Live Atalanta - Udinese stream Atalanta - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Udinese Uitslag Atalanta - Udinese Statistieken Atalanta - Udinese Serie A 2021/2022 Atalanta - Udinese wedden Atalanta - Udinese gokken Atalanta - Udinese Unibet