Nabeschouwing Atalanta - Venezia (4-0) || Serie A 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Atalanta het dinsdag 30 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Venezia (4-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Alberto Santoro geëindigd in een 4-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Pasalic, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pasalic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee T. Koopmeiners zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atalanta in de 67e minuut, nadat M. Pasalic de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Venezia 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pasalic met assist van J. Ilicic Atalanta 1-0
12' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pasalic met assist van L. Muriel Atalanta 2-0
46' Wissel Venezia Wissel D. Crnigoj voor P. Mazzocchi Venezia
57' Doelpunt Atalanta Doelpunt T. Koopmeiners met assist van G. Pezzella Atalanta 3-0
58' Wissel Venezia Wissel M. Aramu voor S. Kiyine Venezia
58' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor G. Busio Venezia
62' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor M. Pessina Atalanta
67' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pasalic met assist van L. Muriel Atalanta 4-0
71' Wissel Venezia Wissel M. Svoboda voor D. Johnsen Venezia
71' Wissel Venezia Wissel D. Schnegg voor R. Haps Venezia
77' Wissel Atalanta Wissel G. Scalvini voor M. Demiral Atalanta
77' Wissel Atalanta Wissel A. Miranchuk voor J. Ilicic Atalanta
77' Wissel Atalanta Wissel R. Piccoli voor L. Muriel Atalanta
81' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
90' Wissel Atalanta Wissel R. Toloi voor B. Djimsiti Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Venezia
Opstellingen Atalanta - Venezia
De opstellingen van Atalanta en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Atalanta - Venezia

Atalanta en Venezia treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atalanta en Venezia elkaar treffen in de Serie A.

Winst Atalanta 0
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 4e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 16e plaats.