Nabeschouwing Bologna - Udinese (2-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 24 april 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Bologna het zondag 24 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Udinese (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Bologna en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Hickey, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Udinese kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Udogie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette I. Success zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Sansone de 2-2 maakte voor Bologna.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bologna - Udinese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Hickey met assist van M. Svanberg Bologna 1-0
25' Doelpunt Udinese Doelpunt D. Udogie met assist van I. Success Udinese 1-1
30' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Perez Udinese
46' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Success met assist van G. Deulofeu Udinese 1-2
57' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor L. Binks Bologna
57' Wissel Bologna Wissel M. Aebischer voor N. Dominguez Bologna
59' Doelpunt Bologna Doelpunt N. Sansone met assist van R. Orsolini Bologna 2-2
63' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor T. Arslan Udinese
70' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Sansone Bologna
75' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor A. Hickey Bologna
75' Wissel Bologna Wissel N. Viola voor M. Svanberg Bologna
82' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. De Silvestri Bologna
87' Wissel Bologna Wissel D. Falcinelli voor R. Soriano Bologna
87' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor G. Deulofeu Udinese
90' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Udinese
Opstellingen Bologna - Udinese
De opstellingen van Bologna en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Udinese

Bologna en Udinese treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Udinese in de Serie A vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 11 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Bologna. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 5
Winst Udinese 11
Gelijkspel 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 13e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 12e plaats.