Nabeschouwing Bologna - Venezia (0-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Bologna het zondag 21 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Venezia (0-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door D. Okereke, waarmee Venezia met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Venezia uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Bologna - Venezia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Venezia Gele kaart voor G. Busio Venezia
54' Wissel Venezia Wissel T. Henry voor D. Johnsen Venezia
59' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor A. Vacca Venezia
59' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor M. Aramu Venezia
61' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Okereke met assist van G. Busio Venezia 0-1
69' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor M. Barrow Bologna
69' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor R. Orsolini Bologna
73' Gele kaart Venezia Gele kaart voor R. Haps Venezia
79' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor A. Hickey Bologna
80' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor D. Okereke Venezia
80' Wissel Venezia Wissel M. Modolo voor G. Busio Venezia
87' Wissel Bologna Wissel N. Viola voor N. Dominguez Bologna
87' Gele kaart Venezia Gele kaart voor S. Romero Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Venezia
Opstellingen Bologna - Venezia
De opstellingen van Bologna en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Bologna - Venezia

Bologna en Venezia treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Venezia elkaar treffen in de Serie A.

Winst Bologna 0
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 9e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.