Nabeschouwing Cagliari - Spezia (2-2) || Serie A 2021/2022

Maandag 23 augustus 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Cagliari het maandag 23 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Spezia (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Cagliari en Spezia geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door E. Gyasi, waarmee Spezia met 0-1 de leiding nam. Spezia vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Bastoni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Cagliari de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Joao Pedro.

Joao Pedro zette Cagliari even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Francesco Fourneau toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cagliari - Spezia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Spezia Doelpunt E. Gyasi met assist van D. Verde Spezia 0-1
14' Gele kaart Spezia Gele kaart voor S. Bastoni Spezia
47' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Nikolaou Spezia
58' Doelpunt Spezia Doelpunt S. Bastoni met assist van K. Amian Spezia 0-2
62' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro met assist van R. Marin Cagliari 1-2
63' Wissel Cagliari Wissel G. Zappa voor S. Walukiewicz Cagliari
63' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor A. Deiola Cagliari
66' Penalty Cagliari Penalty Joao Pedro Cagliari 2-2
68' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Gyasi Spezia
69' Wissel Spezia Wissel S. Mraz voor D. Verde Spezia
74' Wissel Cagliari Wissel L. Ceppitelli voor D. Godin Cagliari
79' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor G. Zappa Cagliari
82' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor K. Strootman Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel G. Simeone voor L. Pavoletti Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel C. Lykogiannis voor A. Carboni Cagliari
85' Wissel Spezia Wissel L. Vignali voor S. Ferrer Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Spezia
Opstellingen Cagliari - Spezia
De opstellingen van Cagliari en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Spezia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.