Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (0-0) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 21:05 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Genoa het vrijdag 25 februari 2022 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Genoa en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Inter Milan, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Inter Milan kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Chiffi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Genoa - Inter Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Genoa Wissel A. Cambiaso voor N. Maksimovic Genoa
54' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perisic Inter
61' Wissel Genoa Wissel R. Calafiori voor A. Cambiaso Genoa
61' Wissel Genoa Wissel Y. Kallon voor K. Yeboah Genoa
72' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Portanova Genoa
73' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor H. Calhanoglu Inter
73' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor A. Sanchez Inter
74' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Gudmundsson Genoa
75' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Blessin Genoa
83' Wissel Genoa Wissel N. Amiri voor A. Gudmundsson Genoa
83' Wissel Genoa Wissel N. Rovella voor M. Portanova Genoa
83' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor N. Barella Inter
83' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor I. Perisic Inter
87' Wissel Inter Wissel F. Caicedo voor D. DAmbrosio Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Inter Milan
Opstellingen Genoa - Inter Milan
De opstellingen van Genoa en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Inter Milan

Genoa en Inter Milan treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 19 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Genoa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 5
Winst Inter Milan 19
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 19e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.