Nabeschouwing Hellas Verona - Empoli (2-1) || Serie A 2021/2022

Maandag 22 november 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het maandag 22 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Empoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Matteo Gariglio geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door A. Barak, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Empoli kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Romagnoli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette A. Tameze zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hellas Verona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Gariglio, waardoor Hellas Verona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Empoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Simeone Hellas Verona
43' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Luperto Empoli
46' Wissel Hellas Verona Wissel D. Lazovic voor N. Casale Hellas Verona
49' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Barak met assist van D. Lazovic Hellas Verona 1-0
57' Wissel Empoli Wissel N. Bajrami voor L. Mancuso Empoli
57' Wissel Empoli Wissel S. Ricci voor L. Henderson Empoli
67' Doelpunt Empoli Doelpunt S. Romagnoli Empoli 1-1
70' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Di Francesco Empoli
75' Wissel Empoli Wissel K. Asllani voor N. Haas Empoli
75' Wissel Empoli Wissel F. Bandinelli voor L. Stulac Empoli
81' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Bandinelli Empoli
84' Wissel Empoli Wissel A. Ismajli voor F. Di Francesco Empoli
91' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Tameze met assist van A. Barak Hellas Verona 2-1
95' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor G. Simeone Hellas Verona
95' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor A. Tameze Hellas Verona
96' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor D. Lazovic Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Empoli
Opstellingen Hellas Verona - Empoli
De opstellingen van Hellas Verona en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Hellas Verona - Empoli

Hellas Verona en Empoli treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Gariglio en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Empoli in de Serie A vond plaats op 20 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 2 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hellas Verona. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 1
Winst Empoli 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 10e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.