Nabeschouwing Hellas Verona - Udinese (4-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het zondag 13 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Udinese (4-0)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Andrea Colombo geëindigd in een 4-0 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hellas Verona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van F. Depaoli. Hellas Verona vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Barak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Hellas Verona, waarmee G. Caprari zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Hellas Verona in de 85e minuut, nadat A. Tameze de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Hellas Verona.

LIVE Hellas Verona - Udinese 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt F. Depaoli met assist van G. Caprari Hellas Verona 1-0
31' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Barak met assist van F. Depaoli Hellas Verona 2-0
46' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor D. Udogie Udinese
51' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
51' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Tameze Hellas Verona
60' Wissel Hellas Verona Wissel D. Faraoni voor F. Ceccherini Hellas Verona
60' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor I. Ilic Hellas Verona
62' Wissel Udinese Wissel Beto voor M. Jajalo Udinese
66' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Caprari met assist van A. Tameze Hellas Verona 3-0
68' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Depaoli Hellas Verona
72' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor I. Success Udinese
73' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor G. Simeone Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel M. Praszelik voor G. Caprari Hellas Verona
82' Wissel Hellas Verona Wissel P. Retsos voor F. Depaoli Hellas Verona
85' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Tameze Hellas Verona 4-0
90' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Bessa Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Udinese
Opstellingen Hellas Verona - Udinese
De opstellingen van Hellas Verona en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Hellas Verona - Udinese

Hellas Verona en Udinese treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Udinese in de Serie A vond plaats op 27 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hellas Verona. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 3
Winst Udinese 5
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 9e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.