Nabeschouwing Inter Milan - Milan (1-2) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zaterdag 5 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door I. Perisic, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Milan kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Giroud, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette O. Giroud zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 95e minuut werd T. Hernandez van Milan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Milan het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Milan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
38' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perisic met assist van H. Calhanoglu Inter 1-0
46' Wissel Milan Wissel J. Messias voor A. Saelemaekers Milan
58' Wissel Milan Wissel B. Diaz voor F. Kessie Milan
60' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Calhanoglu Inter
69' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor I. Perisic Inter
69' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
72' Gele kaart Milan Gele kaart voor B. Diaz Milan
73' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor H. Calhanoglu Inter
75' Doelpunt Milan Doelpunt O. Giroud Milan 1-1
76' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Bennacer Milan
78' Doelpunt Milan Doelpunt O. Giroud met assist van D. Calabria Milan 1-2
80' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor I. Bennacer Milan
82' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor M. Brozovic Inter
82' Wissel Inter Wissel M. Darmian voor A. Bastoni Inter
84' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
91' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Krunic Milan
95' Rode kaart Milan Rode kaart voor T. Hernandez Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Milan
Opstellingen Inter Milan - Milan
De opstellingen van Inter Milan en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Milan

Inter Milan en Milan treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Milan in de Serie A vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Milan slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 18
Winst Milan 8
Gelijkspel 7
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 1e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.