Nabeschouwing Inter Milan - Napoli (3-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zondag 21 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Napoli (3-2)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 3-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door P. Zielinski, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Calhanoglu in de 25e minuut zorgde er even later voor dat Inter weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 44e minuut zette I. Perisic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Inter vergroot nadat L. Martinez de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Napoli dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Mertens de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Napoli 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Napoli Gele kaart voor V. Osimhen Napoli
17' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zielinski met assist van L. Insigne Napoli 0-1
24' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Inzaghi Inter
24' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
25' Penalty Inter Penalty H. Calhanoglu Inter 1-1
35' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Rrahmani Napoli
41' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Calhanoglu Inter
44' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perisic met assist van H. Calhanoglu Inter 2-1
55' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor V. Osimhen Napoli
61' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van J. Correa Inter 3-1
62' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor H. Calhanoglu Inter
62' Wissel Inter Wissel E. Dzeko voor J. Correa Inter
72' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Vidal Inter
75' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Insigne Napoli
75' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor H. Lozano Napoli
75' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor L. Martinez Inter
75' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor N. Barella Inter
78' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van K. Koulibaly Napoli 3-2
84' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Handanovic Inter
88' Wissel Inter Wissel M. Satriano voor I. Perisic Inter
91' Gele kaart Inter Gele kaart voor E. Dzeko Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Napoli
Opstellingen Inter Milan - Napoli
De opstellingen van Inter Milan en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Napoli

Inter Milan en Napoli treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Napoli in de Serie A vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Inter Milan als Napoli wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 10
Winst Napoli 10
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.