Nabeschouwing Juventus - Cagliari (2-0) || Serie A 2021/2022

Dinsdag 21 december 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Juventus het dinsdag 21 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Cagliari (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Kean, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Bernardeschi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Juventus - Cagliari 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Carboni Cagliari
35' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor H. Dalbert Cagliari
40' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Kean Juventus 1-0
46' Wissel Juventus Wissel W. McKennie voor A. Rabiot Juventus
64' Wissel Cagliari Wissel L. Pavoletti voor G. Pereiro Cagliari
71' Wissel Cagliari Wissel C. Oliva voor A. Deiola Cagliari
72' Wissel Juventus Wissel D. Kulusevski voor M. Kean Juventus
83' Wissel Juventus Wissel M. Locatelli voor Arthur Juventus
83' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Bernardeschi met assist van D. Kulusevski Juventus 2-0
84' Wissel Cagliari Wissel K. Balde voor H. Dalbert Cagliari
85' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
89' Wissel Juventus Wissel M. De Sciglio voor F. Bernardeschi Juventus
89' Wissel Juventus Wissel Kaio Jorge voor A. Morata Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Cagliari
Opstellingen Juventus - Cagliari
De opstellingen van Juventus en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Cagliari

Juventus en Cagliari treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Cagliari in de Serie A vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 20
Winst Cagliari 3
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 7e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 19e plaats.