Nabeschouwing Juventus - Venezia (2-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Juventus het zondag 1 mei 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Venezia (2-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Bonucci, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Venezia kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Aramu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette L. Bonucci zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Prontera, waardoor Juventus dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Venezia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci met assist van M. de Ligt Juventus 1-0
25' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Zakaria Juventus
37' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor A. Vacca Venezia
46' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Pellegrini Juventus
46' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor M. Cuisance Venezia
56' Gele kaart Venezia Gele kaart voor S. Kiyine Venezia
58' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor L. Pellegrini Juventus
58' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor F. Bernardeschi Juventus
61' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Aramu Venezia
63' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
64' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor D. Crnigoj Venezia
69' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor A. Morata Juventus
71' Doelpunt Venezia Doelpunt M. Aramu met assist van D. Peretz Venezia 1-1
76' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci met assist van Danilo Juventus 2-1
78' Gele kaart Venezia Gele kaart voor R. Haps Venezia
79' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor D. Vlahovic Juventus
79' Wissel Juventus Wissel Arthur voor F. Miretti Juventus
86' Wissel Venezia Wissel D. Okereke voor A. Mateju Venezia
86' Wissel Venezia Wissel M. Ullmann voor R. Haps Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Venezia
Opstellingen Juventus - Venezia
De opstellingen van Juventus en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Venezia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Venezia

Juventus en Venezia treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Venezia in de Serie A vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Juventus 0
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 4e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 20e plaats.