In de Serie A neemt Lazio het zaterdag 22 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lazio - Atalanta 0-0

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lazio - Atalanta volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 1 uur, 2 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Atalanta
Opstellingen Lazio - Atalanta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lazio - Atalanta

Lazio en Atalanta treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Atalanta in de Serie A vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 12
Winst Atalanta 11
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 7e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Lazio - Atalanta Opstelling Lazio Opstelling Atalanta Live Lazio - Atalanta Live Lazio - Atalanta kijken Lazio - Atalanta kijken Live Lazio - Atalanta stream Lazio - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Atalanta Uitslag Lazio - Atalanta Statistieken Lazio - Atalanta Serie A 2021/2022 Lazio - Atalanta wedden Lazio - Atalanta gokken Lazio - Atalanta Unibet