Nabeschouwing Lazio - Hellas Verona (3-3) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Lazio het zaterdag 21 mei 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Hellas Verona (3-3)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Lazio en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door G. Simeone, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Lasagna op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 16e minuut wist Lazio de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Cabral.

Na 29 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Anderson de 2-2 maakte voor Lazio. Lazio leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 62 minuten op voorsprong na een goal van Pedro: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Hellas Verona. In de 76e minuut was het M. Hongla die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andrea Colombo en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Lazio - Hellas Verona 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Hongla Hellas Verona
6' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van D. Lazovic Hellas Verona 0-1
14' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt K. Lasagna met assist van D. Faraoni Hellas Verona 0-2
16' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Cabral met assist van F. Anderson Lazio 1-2
20' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
23' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
29' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Anderson Lazio 2-2
30' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor B. Sutalo Hellas Verona
44' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor F. Ceccherini Hellas Verona
46' Wissel Lazio Wissel D. Kamenovic voor Luiz Felipe Lazio
48' Wissel Lazio Wissel Pedro voor M. Zaccagni Lazio
54' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Casale Hellas Verona
62' Doelpunt Lazio Doelpunt Pedro Lazio 3-2
70' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor G. Simeone Hellas Verona
72' Wissel Lazio Wissel Lucas Leiva voor D. Cataldi Lazio
73' Wissel Lazio Wissel L. Romero voor J. Cabral Lazio
76' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Hongla met assist van D. Lazovic Hellas Verona 3-3
79' Wissel Lazio Wissel J. Akpa Akpro voor T. Basic Lazio
84' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
85' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor M. Hongla Hellas Verona
87' Wissel Hellas Verona Wissel F. Depaoli voor G. Caprari Hellas Verona
92' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Lasagna Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Hellas Verona
Opstellingen Lazio - Hellas Verona
De opstellingen van Lazio en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Lazio - Hellas Verona

Lazio en Hellas Verona treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 7
Winst Hellas Verona 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 5e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 9e plaats.