Nabeschouwing Milan - Sassuolo (1-3) || Serie A 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Milan het zondag 28 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Sassuolo (1-3)

Het Serie A duel tussen Milan en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Romagnoli, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Sassuolo kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Scamacca, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. Kjaer kwam Sassuolo in de 33e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Sassuolo vergroot nadat D. Berardi de 1-3 wist te scoren. In de 77e minuut werd A. Romagnoli van Milan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sassuolo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sassuolo.

LIVE Milan - Sassuolo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Milan Doelpunt A. Romagnoli met assist van T. Hernandez Milan 1-0
24' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Scamacca met assist van G. Raspadori Sassuolo 1-1
27' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Lopez Sassuolo
33' Eigen doelpunt Sassuolo Eigen doelpunt S. Kjaer Sassuolo 1-2
38' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Raspadori Sassuolo
46' Wissel Milan Wissel F. Kessie voor T. Bakayoko Milan
46' Wissel Milan Wissel J. Messias voor B. Diaz Milan
53' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Bennacer Milan
54' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
59' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor G. Scamacca Sassuolo
60' Wissel Milan Wissel S. Tonali voor I. Bennacer Milan
66' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van Matheus Henrique Sassuolo 1-3
68' Wissel Milan Wissel P. Pellegri voor A. Florenzi Milan
71' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Tonali Milan
73' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Kjaer Milan
77' Rode kaart Milan Rode kaart voor A. Romagnoli Milan
80' Wissel Sassuolo Wissel H. J. Traore voor D. Berardi Sassuolo
80' Wissel Sassuolo Wissel J. Toljan voor Matheus Henrique Sassuolo
80' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
80' Wissel Milan Wissel P. Kalulu voor A. Saelemaekers Milan
89' Wissel Sassuolo Wissel V. Chiriches voor G. Raspadori Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Sassuolo
Opstellingen Milan - Sassuolo
De opstellingen van Milan en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Sassuolo

Milan en Sassuolo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 9
Winst Sassuolo 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 2e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 13e plaats.