Nabeschouwing Napoli - Venezia (2-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Napoli het zondag 22 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona (Napoli) in Napoli.

Via de Napoli - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Venezia (2-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 2-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. Osimhen in de 23e minuut, waardoor Napoli met een man minder kwam te staan. Napoli kreeg via L. Insigne in de 57e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Gianluca Aureliano de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Napoli vervolgens op 1-0. Het was L. Insigne die vanaf 11 meter wist te scoren in de 62e minuut.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte E. Elmas de voorsprong door in de 73e minuut de 2-0 te scoren voor Napoli.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Napoli.

LIVE Napoli - Venezia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Venezia Gele kaart voor L. Fiordilino Venezia
23' Rode kaart Napoli Rode kaart voor V. Osimhen Napoli
30' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Caldara Venezia
35' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor P. Zielinski Napoli
38' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Heymans Venezia
46' Gele kaart Venezia Gele kaart voor T. Ebuehi Venezia
47' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Spalletti Napoli
50' Gele kaart Venezia Gele kaart voor F. Forte Venezia
51' Wissel Venezia Wissel M. Svoboda voor T. Ebuehi Venezia
52' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ruiz Napoli
57' Penalty gemist Napoli Penalty gemist L. Insigne Napoli
61' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Ceccaroni Venezia
62' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli 1-0
63' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor L. Fiordilino Venezia
63' Wissel Venezia Wissel A. Sigurdsson voor F. Di Mariano Venezia
71' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
72' Wissel Napoli Wissel G. Gaetano voor F. Ruiz Napoli
73' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Elmas Napoli 2-0
75' Wissel Venezia Wissel N. Galazzi voor D. Peretz Venezia
75' Wissel Venezia Wissel J. Dezi voor D. Heymans Venezia
75' Gele kaart Venezia Gele kaart voor T. Tessmann Venezia
85' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor L. Insigne Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Venezia
Opstellingen Napoli - Venezia
De opstellingen van Napoli en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Venezia

Napoli en Venezia treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Napoli en Venezia elkaar treffen in de Serie A.