Nabeschouwing Salernitana - Spezia (2-2) || Serie A 2021/2022

Maandag 7 februari 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het maandag 7 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Spezia (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Salernitana en Spezia geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salernitana kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Verdi. Een benutte penalty van R. Manaj in de 12e minuut zorgde er even later voor dat Spezia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 16e minuut zette S. Verdi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salernitana de leiding in de wedstrijd nam.

D. Verde zette Spezia even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Paolo Valeri toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Salernitana - Spezia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Salernitana Doelpunt S. Verdi Salernitana 1-0
12' Penalty Spezia Penalty R. Manaj Spezia 1-1
15' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Amian Spezia
16' Doelpunt Salernitana Doelpunt S. Verdi Salernitana 2-1
30' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Mousset Salernitana
30' Penalty Spezia Penalty D. Verde Spezia 2-2
46' Wissel Salernitana Wissel M. Djuric voor L. Mousset Salernitana
53' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Fazio Salernitana
65' Wissel Salernitana Wissel D. Perotti voor G. Kastanos Salernitana
65' Wissel Salernitana Wissel E. Bohinen voor S. Verdi Salernitana
68' Wissel Spezia Wissel A. Nguiamba voor J. Sala Spezia
68' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor D. Verde Spezia
76' Wissel Salernitana Wissel Mikael voor F. Ribery Salernitana
76' Wissel Spezia Wissel M. Nzola voor R. Manaj Spezia
81' Wissel Salernitana Wissel N. Gyomber voor P. Mazzocchi Salernitana
88' Gele kaart Spezia Gele kaart voor J. Kiwior Spezia
91' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor I. Radovanovic Salernitana
94' Gele kaart Spezia Gele kaart voor A. Nguiamba Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Spezia
Opstellingen Salernitana - Spezia
De opstellingen van Salernitana en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Spezia

Salernitana en Spezia treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Spezia in de Serie A vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Spezia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Salernitana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Salernitana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Salernitana 0
Winst Spezia 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 15e plaats.