Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (2-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 12:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sassuolo het zondag 21 november 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Sassuolo en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door G. Scamacca, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Balde, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Sassuolo vervolgens op 2-1. Het was D. Berardi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Joao Pedro zette Cagliari even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Niccolò Baroni toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sassuolo - Cagliari 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Marin Cagliari
37' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Scamacca met assist van D. Berardi Sassuolo 1-0
40' Doelpunt Cagliari Doelpunt K. Balde Cagliari 1-1
42' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Grassi Cagliari
52' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 2-1
56' Penalty Cagliari Penalty Joao Pedro Cagliari 2-2
72' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor K. Ayhan Sassuolo
74' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor G. Scamacca Sassuolo
78' Wissel Cagliari Wissel A. Deiola voor A. Grassi Cagliari
78' Wissel Cagliari Wissel M. Caceres voor G. Zappa Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel L. Pavoletti voor K. Balde Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel C. Oliva voor R. Marin Cagliari
85' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor H. J. Traore Sassuolo
85' Wissel Sassuolo Wissel G. Kyriakopoulos voor Rogerio Sassuolo
90' Wissel Sassuolo Wissel M. Muldur voor G. Raspadori Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cagliari
Opstellingen Sassuolo - Cagliari
De opstellingen van Sassuolo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Cagliari

Sassuolo en Cagliari treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niccolò Baroni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 3
Winst Cagliari 2
Gelijkspel 9
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 13e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 20e plaats.