Nabeschouwing Sassuolo - Udinese (1-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Sassuolo het zaterdag 7 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Udinese (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Sassuolo en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door G. Scamacca, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Udinese kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Nuytinck, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sassuolo - Udinese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Scamacca met assist van G. Raspadori Sassuolo 1-0
15' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Perez Udinese
39' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor K. Ayhan Sassuolo
39' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
60' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor N. Perez Udinese
60' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor I. Pussetto Udinese
61' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor N. Molina Udinese
65' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor G. Scamacca Sassuolo
74' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor R. Pereyra Udinese
76' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Kyriakopoulos Sassuolo
77' Doelpunt Udinese Doelpunt B. Nuytinck Udinese 1-1
86' Wissel Sassuolo Wissel R. Tressoldi voor M. Muldur Sassuolo
86' Wissel Sassuolo Wissel H. J. Traore voor D. Frattesi Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Udinese
Opstellingen Sassuolo - Udinese
De opstellingen van Sassuolo en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Udinese

Sassuolo en Udinese treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Udinese in de Serie A vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sassuolo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 4
Winst Udinese 7
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 11e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 12e plaats.