Nabeschouwing Spezia - Salernitana (2-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Spezia het zaterdag 16 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Salernitana (2-1)

Het Serie A duel tussen Spezia en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Simy, waarmee Salernitana met 0-1 de leiding nam. Spezia kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Strelec, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette V. Kovalenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spezia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Spezia dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spezia - Salernitana 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Salernitana Wissel W. Kechrida voor N. Gyomber Salernitana
39' Doelpunt Salernitana Doelpunt Simy met assist van J. Obi Salernitana 0-1
51' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Strelec met assist van V. Kovalenko Spezia 1-1
53' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor J. Obi Salernitana
60' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Coulibaly Salernitana
62' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Gyasi Spezia
68' Wissel Salernitana Wissel C. Gondo voor M. Djuric Salernitana
68' Wissel Spezia Wissel R. Manaj voor D. Strelec Spezia
68' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor M. Nzola Spezia
71' Wissel Salernitana Wissel A. Schiavone voor G. Kastanos Salernitana
74' Wissel Spezia Wissel S. Podgoreanu voor E. Salcedo Spezia
76' Doelpunt Spezia Doelpunt V. Kovalenko met assist van S. Podgoreanu Spezia 2-1
80' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Ranieri Salernitana
84' Wissel Salernitana Wissel N. Zortea voor L. Ranieri Salernitana
84' Wissel Salernitana Wissel E. Vergani voor M. Coulibaly Salernitana
90' Gele kaart Spezia Gele kaart voor R. Manaj Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Salernitana
Opstellingen Spezia - Salernitana
De opstellingen van Spezia en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salernitana zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.